top of page

Школа нового мислення

Світ врятує нове мислення.
Почнімо з себе

Що це і для кого?

Філософи, політики й митці сперечаються, що врятує світ.
Ми впевнені: світ врятує нове мислення.

Почнімо з себе.

Світ дуже ускладнився, і ми маємо ускладнюватися, щоб давати раду його викликам. Навколо нас все більше інформації — і ми потребуємо нових способів її опанувати. Не боятися великої хвилі, а навчитися балансувати на її гребені.

 

«Горизонтальний розвиток» — це більше інформації, знань і навичок. Нині існують сотні способів це отримати.
«Вертикальний розвиток» — це наступна версія самого себе / самої себе. Ми пропонуємо саме це.

 

Школа нового мислення — короткострокова програма розвитку, спрямована на опанування нових форматів та інструментів мислення для вирішення завдань особистісного розвитку та управлінських завдань на рівні компанії / організації, країни та світу, для зустрічі з новим рівнем складності локальних і глобальних викликів.

Структура курсу та викладачі

  • Facebook

21 заняття, 18 унікальних викладачів і викладачок.
63 години протягом двох з половиною місяців.

Критичне мислення. Системне мислення. Стратегічне мислення. Креативне мислення. Рефлексійне мислення. Фасилітаційне мислення. Втілене мислення. Ігрове мислення. Екосистемне мислення. Еволюційне мислення. І багато іншого.

Унікальна команда викладачів і викладачок, а також ретельно підібрана група покликані створити унікальне середовище та живильний ґрунт для проростання виняткового потенціалу кожного й кожної з учасників та учасниць.

У 2021 році пройшли навчання перші три групи Школи нового мислення. У 2023 роботу Школи було поновлено, і на сьогодні завершила програму вже шоста група в Києві. У 2024 році також успішно відбулася перша програма у Львові.

Фото та репортажі з усіх занять ви знайдете на сторінці Школи.

Організаційні питання

Два рази на тиждень — вівторок, четвер 18:30 - 21:30.

Старт 8-го набору 8 жовтня 2024, завершення навчання 15 грудня.
На борту 30 місць. 
Вирушаймо у майбутнє.

Попередня реєстрація: https://bit.ly/ШНМ.
 

Викладачі й викладачки

Бучюнас.jpg

Вітаутас Бучюнас

Еволюція свідомості, рівні зрілості

Співзасновник і керуючий партнер компанії U-Integral, Інтегральний Майстер Коуч™, бізнес-тренер, автор і фасилітатор програм розвитку лідерів та організацій, професійний член рад директорів, має 20-річний досвід побудови організацій, проведення складних змін і плекання лідерів в міжкультурному середовищі, спікер TEDx. Лектор Deloitte Academy, CAP School, EBA, kmbs.

У минулому — Старший банкір, Асоційований директор, Глава представництва Європейського банку реконструкції і розвитку (Росія, Україна), член правління Swedbank (Литва, Росія).

Працюючи в різних міжнародних банківських структурах, Вітаутас успішно проводив масштабні трансформації з метою виведення організацій з криз, збільшення ефективності бізнесу, оптимізації операційної моделі, збільшення залученості команди, створював унікальні умови для зростання людей, розкриття талантів і формування сильних корпоративних культур.

Сертифікований Інтегральний Майстер коуч™ (Integral Coaching Canada) і коуч в методології діагностики та розвитку лідерської зрілості Global Leadership Profile (GLP), а також Leadership Maturity Framework — Maturity Assessment for Professionals (LMF-MAP). Сертифікований практик Spiral Dynamics Integral, STAGES, The Leadership Circle Profile™ і Leadership Culture Survey ™, акредитований практик Integrative Enneagram (iEQ9).

Вітаутас досліджує цілісний розвиток людської свідомості і складних соціальних систем. Запорукою здорового розвитку суспільства він вважає розвиток критичної маси зрілих лідерів з системним мисленням і трансформаційними здібностями. Вітаутас виховує шістьох дітей, практикує Інтегральний дзен і захоплюється вітрильним спортом.

  • Facebook
Заняття Богданова.jpg

Нова версія себе самого, себе самої

Реєстрація на 8-й набір

Восьмий набір стартує в Києві 8 жовтня 2024 року, а також ми розпочинаємо формування першої групи у Дніпрі. Щоб розпочати діалог з приймальною комісією, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму. 

bottom of page